Onder leiding van Gabi Noah is de International Krav Maga opgericht en onderscheidt IKM zich in de wereld van Krav Maga door een kwalitatief hoog systeem waarbij je jezelf en anderen op efficiënte doch zeer effectieve wijze in veiligheid kunt brengen of verdedigen.

Wat kan ik verwachten van International Krav Maga

Gabi Noah (Master level 2) heeft Ton van Leusden (Expert level 2) is aangesteld als Country Director van IKM Nederland.
De IKM zorgt onder meer voor het handhaven van de kwaliteit van Krav Maga en geeft updates van de laatste ontwikkelingen in de wereld van Krav Maga. Omdat Krav Maga een goed systeem is dat zich al meerdere malen heeft bewezen in de realiteit en booming wereldwijd, is het helaas ook zo dat Krav Maga snel vervuild op de markt met You Tube Krav Maga of scholen die Krav Maga aanbieden van een DVD voor de commerciele markt. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd en/of ge-update door IKM die de Krav Maga aanbiedt zoals dit bedoeld is en Krav Maga Brabant dit wil uitdragen. Het systeem van IKM is goed bevonden door de Koninklijke Marine. Vanaf September gaat Internationaal Krav Maga les geven aan de sport instructeurs van het Korps Mariniers die ons systeem gaan verspreiden aan de opleiding en elite eenheden van het Korps Mariniers.
Opleiden, examineren en bijscholen van instructeurs

Alle Krav Maga-instructeurs in Nederland gaan regelmatig naar centrale trainingen onder leiding van leden van het Global Instructeur Team afgewisseld met high-level nationale instructeurs. Op die manier blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Krav Maga. Tijdens deze trainingen leggen ze ook regelmatig zelf examen af.

Centrale Krav Maga examens afnemen

De examens voor bepaalde graden worden centraal afgenomen door een Israëlische top instructeur. Zodoende wordt gewaarborgd dat iedereen dezelfde technieken gebruikt en er niet onbedoeld varianten worden toegepast die wellicht minder effectief zijn. Seminars, workshops en cursussen over de hele wereld voor particulieren, bedrijven, justitie, defensie en persoonsbeveiliging.
Kortom: u weet dus dat u kwaliteit mag verwachten als u gaat trainen bij een IKM-sportschool!
Voor de internationale website van IKM-Israel, kijkt u op: www.ikmkravmaga.com