Sport en fysieke uitdagingen lopen als een rode draad door mijn leven.
Het streven naar en het bereiken van een goede balans tussen lichaam en geest draagt wezenlijk bij tot een prettig functioneren.

Het is voor mij een uitdaging om beginnende en gevorderde sporters op vakkundige wijze te begeleiden. Les geven, instructie verzorgen, problemen onderkennen en oplossen zijn mij daarom ook op het lijf geschreven.

Een combinatie van lichamelijke training, mental coaching en de bereidheid van de cursist geven mij de optimale motivatie in werk, en het bijbehorende resultaat. Tenslotte is een gezond lichaam het allerbelangrijkste voor het dagelijks welzijn in ons drukke bestaan!

Momenteel ben ik eigenaar van Krav Maga Brabant, een Krav Maga school die lid is van IKM Nederland. Wilt u meer informatie over wat IKM Nederland voor uw school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.